BemutatkozunkLégvárak, légvárcsúszdákSzolgáltatásokGaléria, légvárak, gyerekprogramokKapcsolat, programszervezés

Tel: 06/309-496-198 Email: legvarcsuszda@legvarcsuszda.hu

Légvár bérlés/kölcsönzés - Szolgáltatások

Szolgáltatás

Óradíj

Arcfestés

5000,-Ft

Hennafestés

5000,-Ft

Üvegfestés

Megegyezés szerint *

Szalvétatechnika

Megegyezés szerint *

Papírtechnika(pl. virágkészítés)

Megegyezés szerint *

Hûtõmágnes készítése

Megegyezés szerint *

Gyöngyfûzés

Megegyezés szerint *

Pólófestés

Megegyezés szerint *

Textilkép- készítés

Megegyezés szerint *

Zenés kreatív bohócmûsor

45.000,-Ft

1-1,5 órás zenés kreatív bohócmûsor

Gólyalábasok

Megegyezés szerint *

zenés interaktív családi koncert sok zenével, bábozással, mozgással, játékkal 

80.000,-Ft

(élő zenei produkció)

klasszikus paravános bábszínház, Rémusz bácsi meséinek feldolgozása nagyméretű, "feles" seprű bábokkal

Megegyezés szerint *

* A szolgáltatások anyagköltsége függ a résztvevõk létszámától.

Ha egyszerre több szolgáltatást (vagy több foglalkoztatót) igényel kedvezményben részesül!

Kedvezményeinkkel kapcsolatban érdeklõdjön telefonon!

Vállaljuk egyéb koncertek, bábszínházak, elõadók, mûsorvezetõk közvetítését.

Bohócmûsort a gyerekrendezvényre!

bohócmûsor Ha a gyermekek szórakoztatásáról van szó, kétség sem férhet hozzá, hogy a bohócmûsor nem maradhat ki a programok közül.

A bohócmûsor nyilvánvaló célja, hogy mosolyt csaljon a gyermekek arcára, legyen szó zenés-táncos kedvcsinálóról, humoros történetek elmesélésérõl, kreatív és interaktív játékokról, vagy akár lufi hajtogatásról. Egy gyermek nevetésénél nincs szebb hang! Ezt mi magunk is tudjuk, és ennek megfelelõen állítjuk össze kreatív mûsorunkat.

A mûsor megállja a helyét valamennyi gyermekrendezvényen, családi napokon, de akár kisebb születésnapi zsúrokon is kiváló hangulatot teremt a csöppségek körében. Az elõadás leköti a kicsik figyelmét, így a szülõk is kikapcsolódhatnak a bohócmûsor ideje alatt, miközben teljes biztonságban tudhatják gyermeküket.

Egy bohócmûsorral garantált a jó szórakozás bármilyen eseményen! Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért, ha igazán élvezetes programmal szeretné meglepni rendezvényén a legkisebb korosztály képviselõit is!

Legyen igazán különleges a gyerekzsúr!

légvár A szülinap már önmagában is különleges esemény gyerekek és szüleik számára egyaránt. Azonban a közös idõtöltés lehet még különlegesebb a barátok, rokonok társaságában, ha nem mindennapi játék lehetõségek is ígérkeznek!

Egy hagyományos gyerekzsúron biztosan megtaláljuk az ügyességi játékokat vagy a zsákban futást, és a tortáról se feledkezzünk el! De mi lenne, ha lenne még valami, ami igazán emlékezetes teszi a bulit?

Ugráljunk együtt! Légvár? Ugrálóvár? Trambulin? Melyik gyerek ne szeretne a levegõbe ugrálni, az ugrálóvár akadálypályáin felmászni, lecsúszni, átbújni? Egy ugráló- vagy légvár, esetleg trambulin bérlése garantált szórakozás a gyerekeknek!

Ki csúszik gyorsabban? Egy óriás felfújható bálnacsúszda kölcsönzése nem lehet rossz döntés! A játszótérrõl ismert klasszikus elem nagytestvére, a gyerekek igazi kedvence.

Rögtönzött maszkabál és díszvendég - Az arcfestés jó móka! Pókember? Pillangókisasszony? Kiscica? A lehetõséges sora hosszú, és csak a gyerekek kívánságán múlik. Ha pedig mindenki megtalálta a hozzá illõ karaktert, az arcfestett lurkókat bohócmûsorral is megnevettethetjük.

Ne habozzon, tegye gyermeke születésnapját igazán különlegessé!

Találd ki, ki vagyok!

arcfestés Az arcfestés mûvészete õsi múltat tudhat maga mögött. Az álcázás mestereinek tökéletes eszköze, vagy az esõerdõk bennszülöttjeinek elengedhetetlen kelléke a rituálékhoz, az indiánok harci arcfestése, amellyel megrémítették az ellenséget: az emberek történelmét évezredek óta végigkíséri.

Ma már megszelídült ez a mesterség és sokkal szórakoztatóbb, békésebb úton szerez elismerést. A gyermekek nagy kedvence, hiszen kis idõre más bõrébe bújhatnak, kedvenc állatukká, vagy mesehõsükké válnak. Cégünk kedvezõ áron minõségi munkát ajánl Önnek, hogy a gyermekek számára szervezett rendezvény tényleg felejthetetlen emlék maradjon az apróságoknak. Legyen szó akár születésnapról vagy egy nagyszabású rendezvényrõl, az arcfestés nem maradhat ki ott, ahol gyerekek is vannak. Ennek segítségével a kicsik amúgy is csodálatra méltó fantáziája még inkább szárnyakat kap.

Rendeljen tõlünk arcfestést, és nevessen együtt a gyermekekkel, akiknek ez a program biztosan a rendezvény fénypontja lesz!

Tel.:06/309-496-198 | 1186 Budapest, Margó Tivadar u.206. I.em./1.