BemutatkozunkLégvárak, légvárcsúszdákSzolgáltatásokGaléria, légvárak, gyerekprogramokKapcsolat, programszervezés

Tel: 06/309-496-198 Email: legvarcsuszda@legvarcsuszda.hu

Légvár bérlés/kölcsönzés - Szolgáltatások

Szolgáltatás

Óradíj


Arcfestés

5000,-Ft


Hennafestés

5000,-Ft


Üvegfestés

Megegyezés szerint *


Szalvétatechnika

Megegyezés szerint *


Papírtechnika(pl. virágkészítés)

Megegyezés szerint *


Hűtőmágnes készítése

Megegyezés szerint *


Gyöngyfűzés

Megegyezés szerint *


Pólófestés

Megegyezés szerint *


Textilkép- készítés

Megegyezés szerint *


Karaoke

40.000,-Ft


Zenés kreatív bohócműsor

40.000,-Ft

1-1,5 órás zenés kreatív bohócműsor

Törzsi hastánc show

Virág Judit & Khasma Tribe

60.000,-Ft

25-30 perces törzsi hastánc show

Keleti ütőhangszeres koncert show

100.000,-Ft

35-45 perces ütőhangszeres koncert, az együttes 7 tagból áll

Népi kézműves technikák (agyagozás, nemezelés, kosárfonás, szappankészítés, csuhézás)

Megegyezés szerint *


* A szolgáltatások anyagköltsége függ a résztvevők létszámától.

Ha egyszerre több szolgáltatást (vagy több foglalkoztatót) igényel kedvezményben részesül!

Kedvezményeinkkel kapcsolatban érdeklődjön telefonon!

Vállaljuk egyéb koncertek, bábszínházak, előadók, műsorvezetők közvetítését.

Bohócműsort a gyerekrendezvényre!

bohócműsor Ha a gyermekek szórakoztatásáról van szó, kétség sem férhet hozzá, hogy a bohócműsor nem maradhat ki a programok közül.

A bohócműsor nyilvánvaló célja, hogy mosolyt csaljon a gyermekek arcára, legyen szó zenés-táncos kedvcsinálóról, humoros történetek elmeséléséről, kreatív és interaktív játékokról, vagy akár lufi hajtogatásról. Egy gyermek nevetésénél nincs szebb hang! Ezt mi magunk is tudjuk, és ennek megfelelően állítjuk össze kreatív műsorunkat.

A műsor megállja a helyét valamennyi gyermekrendezvényen, családi napokon, de akár kisebb születésnapi zsúrokon is kiváló hangulatot teremt a csöppségek körében. Az előadás leköti a kicsik figyelmét, így a szülők is kikapcsolódhatnak a bohócműsor ideje alatt, miközben teljes biztonságban tudhatják gyermeküket.

Egy bohócműsorral garantált a jó szórakozás bármilyen eseményen! Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért, ha igazán élvezetes programmal szeretné meglepni rendezvényén a legkisebb korosztály képviselőit is!

Legyen igazán különleges a gyerekzsúr!

légvár A szülinap már önmagában is különleges esemény gyerekek és szüleik számára egyaránt. Azonban a közös időtöltés lehet még különlegesebb a barátok, rokonok társaságában, ha nem mindennapi játék lehetőségek is ígérkeznek!

Egy hagyományos gyerekzsúron biztosan megtaláljuk az ügyességi játékokat vagy a zsákban futást, és a tortáról se feledkezzünk el! De mi lenne, ha lenne még valami, ami igazán emlékezetes teszi a bulit?

Ugráljunk együtt! Légvár? Ugrálóvár? Trambulin? Melyik gyerek ne szeretne a levegőbe ugrálni, az ugrálóvár akadálypályáin felmászni, lecsúszni, átbújni? Egy ugráló- vagy légvár, esetleg trambulin bérlése garantált szórakozás a gyerekeknek!

Ki csúszik gyorsabban? Egy óriás felfújható bálnacsúszda kölcsönzése nem lehet rossz döntés! A játszótérről ismert klasszikus elem nagytestvére, a gyerekek igazi kedvence.

Rögtönzött maszkabál és díszvendég - Az arcfestés jó móka! Pókember? Pillangókisasszony? Kiscica? A lehetőséges sora hosszú, és csak a gyerekek kívánságán múlik. Ha pedig mindenki megtalálta a hozzá illő karaktert, az arcfestett lurkókat bohócműsorral is megnevettethetjük.

Ne habozzon, tegye gyermeke születésnapját igazán különlegessé!

Találd ki, ki vagyok!

arcfestés Az arcfestés művészete ősi múltat tudhat maga mögött. Az álcázás mestereinek tökéletes eszköze, vagy az esőerdők bennszülöttjeinek elengedhetetlen kelléke a rituálékhoz, az indiánok harci arcfestése, amellyel megrémítették az ellenséget: az emberek történelmét évezredek óta végigkíséri.

Ma már megszelídült ez a mesterség és sokkal szórakoztatóbb, békésebb úton szerez elismerést. A gyermekek nagy kedvence, hiszen kis időre más bőrébe bújhatnak, kedvenc állatukká, vagy mesehősükké válnak. Cégünk kedvező áron minőségi munkát ajánl Önnek, hogy a gyermekek számára szervezett rendezvény tényleg felejthetetlen emlék maradjon az apróságoknak. Legyen szó akár születésnapról vagy egy nagyszabású rendezvényről, az arcfestés nem maradhat ki ott, ahol gyerekek is vannak. Ennek segítségével a kicsik amúgy is csodálatra méltó fantáziája még inkább szárnyakat kap.

Rendeljen tőlünk arcfestést, és nevessen együtt a gyermekekkel, akiknek ez a program biztosan a rendezvény fénypontja lesz!

Tel.:06/309-496-198 | 1186 Budapest, Margó Tivadar u.206. I.em./1.