BemutatkozunkLégvárak, légvárcsúszdákSzolgáltatásokGaléria, légvárak, gyerekprogramokKapcsolat, programszervezés

Tel: 06/309-496-198 Email: legvarcsuszda@legvarcsuszda.hu

Felfújható óriás játékok, légvárak, ugrálóvárak

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken!

Játék

Leírás

Árak

Négytornyos ugrálóvár

5 m x 4 m

35.000 Ft

Akadálypályás ugráló

5 m x 7 m

48.000 Ft

Akadálypálya kis csúszdával

11 m x 6 m

70.000 Ft

Közepes csúszda

6 m x 9 m

60.000 Ft

Óriás csúszda

13 m x 8m

90.000 Ft

Bálna csúszda

5 m x 14 m

90.000 Ft

Akadálypályás csúszda

5 m x 14 m

88.000 Ft

Két csúszdás ugrálóvár

7 m x 8 m

60.000 Ft

Trambulin

5 m x 3 m

35.000 Ft

Trambulin

kör 12 m2

35.000 Ft

Eurobungee 1 pályás

5 m x 6 m

65.000 Ft

Eurobungee 2 pályás

5 m x 12 m

95.000 Ft

Eurobungee 4 pályás

12 m x 12 m

150.000 Ft

Bungee run

8 m x 6 m

65.000 Ft

Rodeó bika

6 m x 6 m

80.000 Ft

Rodeóball

35.000 Ft

Mobil kétszintes játszópark

4 m x 7 m

130.000 Ft

Élő csocsó

7 m x 14 m

70.000 Ft

Élő teke

7 m x 7 m

65.000 Ft

Vízi foci

7 m x 14 m

85.000 Ft

Mászófal

6 m x 6 m

85.000 Ft

Gladiátorpálya, boxring

7 m x 9 m

65.000 Ft

Söprögető szimulátor

8 m x 8 m

95.000 Ft

Póni lovagoltatás


programtól függően

Zorb


programtól függően

Elektromos autók és quadok

10 m x 20 m

programtól függően

Vízi gömbök medencével


140.000 Ft

Vízifoci aréna

7 m x 9 m

90.000 Ft

Baba játszóház

8 m x 10 m

80.000 Ft

Kétszemélyes motoros 3D karika

5 m x 4 m

95.000 Ft

Kalandpark

6 m x 11 m

160.000 Ft

Tekintse meg galériánkat!

Legyen felejthetetlen céges rendezvénye a mi kellékeinkkel!

céges rendezvények bérelhető játékokkal Egy cég életében fontos az ideális kapcsolat kialakítása a munkatársak között. Az alkalmazottak és a vezetőség szerepét jelentősen befolyásolja, hogy az adott cég mennyire képes igazodni az elvárásokhoz, és mennyire teremt családias légkört.

Hogy ez létrejöhessen, tökéletes alkalom egy-egy céges rendezvényen megszervezett vetélkedő, és más, izgalmas játékok, melyek alkalmával a munkavállalók és családjaik együtt izgulhatnak. Mely játékok bérlése a legalkalmasabb céges rendezvényeken?

  • Élő csocsó – Segít a csapatszellem kiépítésében, és remek alkalmat nyújt a megmérettetésre.
  • Vizi foci – Ugyan alkalmazása korlátolt, hiszen vízre van szükség hozzá, ám az élmény leírhatatlan.
  • Mászófal – Ki ér fel előbb, vagy ki jut magasabbra? Itt is előtörhet a versenyszellem, mindamellett pedig remek fejlesztési lehetőség gyermekek számára is!
  • Gladiátorpálya – Összemérhetik erejüket és tudásukat kicsit és nagyok egyaránt!

Természetesen emellett még számtalan izgalmas játékkal állunk rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizalommal, és tegye emlékezetessé céges rendezvényeit bérelhető játékainkkal!

Családi nap? Akkor ugrálóvár!

ugrálóvár Minden rendezvény szervezői számára fontos, hogy a résztvevők jól érezzék magukat az eseményen. Amennyiben családi napról beszélünk, érdemes a gyermekekre is gondolnunk, hiszen, ha a gyerekek jól szórakoznak, akkor a szülők is ki tudnak kapcsolódni, így mindenki jól érezheti magát.

Ehhez nagyon sok eszköz állhat rendelkezésére egy szervezőnek, a különböző előadásoktól és bemutatóktól kezdve a gyermekek örömét szolgáló ugrálóvárakig. Egy ugrálóvár remek módja a gyermekek örömteli, akár egész napon át tartó szórakoztatásának, ám a megvásárlása kevéssé kifizetődő a szervezők számára. A legjobb megoldás, ha az ugrálóvár bérlés mellett döntünk!

Szeretne megbízható partnertől ugrálóvárat bérelni rendezvényére? Akkor ne keressen tovább, nálunk a legjobb helyen jár! Kínálatunkban megtalálja a legkülönfélébb ugrálóvárakat, melyek közül könnyen kiválaszthatja az Ön igényeinek legmegfelelőbb kivitelt! Ha szeretne minőségi és megbízható ugrálóvárat bérelni, válasszon minket, és rendezvénye garantáltan sikeres lesz!

Amire minden gyerek vágyik

póni lovagoltatás A gyerekzsúrok, családi rendezvények szinte egytől-egyig ugyanazon forgatókönyv szerint zajlanak. Arcfestés, különböző kézműves játékok szórakoztatják az apróságokat, esetleg bohóccal vagy négytornyos ugrálóvár kölcsönzéssel is a kedvükben járhatunk, bizonyosan egyik ötlet sem fog kudarcot vallani.

Egy valamivel azonban garantáltan mosolyt csalunk a kis arcokra és izgatott csillogást a szemekbe, ez pedig nem más, mint a póniló. Ezek a kedves négylábú állatok nem csupán aranyosak és szelídek, de nem volt még olyan gyerek a világon, aki ellenszenvvel fordult volna feléjük. Barátságosak, ragaszkodóak, szeretik a gyerekeket és képesek arra is, hogy szórakoztatásuk mellett önbizalmat adjanak nekik.

A póni lovagoltatás önmagában is nagy siker, de egyéb programok kísérő attrakciójaként is megrendelhető. Amikor a gyerekek már megkapták a saját arcfestésüket, megunták a gyöngyfűzést vagy kifáradtak a trambulinon ugrálásban, jöhet a póni lovagoltatás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és érdeklődjön a részletekről!

Remek szórakozás, igazi élmény!

kétszemélyes motoros 3D karika Ön hallott már a kétszemélyes motoros 3D karikáról? Még nem? Akkor most figyeljen, mert ezt nem szabad kihagyni!

A kétszemélyes motoros 3D karika kiváló megoldás arra, hogy ne csak egyedül legyünk a részesei egy remek élménynek, hiszen ezt a típusú szórakozást úgy fejlesztették ki, hogy két ember együtt élvezhesse, hogy szó szerint a feje tetejére áll a világ! Erős és jól kitalált konstrukció, ami biztonság tekintetében sem hagy kívánnivalót maga után. A meghajtásról motor gondoskodik, így folyamatos lehet a néhány percig tartó forgás, ami egészen új szögben mutatja meg nekünk a körülöttünk lévő teret. Vigyázat, fékezhetetlen jókedvet okozhat!

Ha még nem próbálta, akkor tegye meg, ha már próbálta, akkor üljön be ismét a kétszemélyes motoros 3D karikába, hiszen ez az élmény igazán felejthetetlen! Rendezvényekre, fesztiválokra, városi eseményekre egyaránt kiváló lehetőség – keressen minket bizalommal ajánlatunk részleteiért Ön is! Kollégáink a rendelkezésére állnak!

Fából felépíthető mobil kalandpark? Igen!

kalandpark Erdei iskolák, nyári táborok, családi üdülők, gyerekbarát szállók. Mi bennük a közös? Egyik kertjéből sem hiányozhat népszerű termékünk, a fából felépíthető mobil kalandpark.

Próbára tette már a trambulint, a négytornyos ugrálóvárat vagy az óriás csúszdát, de valami újdonságot keres? Mi a helyzet a kalandparkkal? Már a neve is izgalmas lehetőségeket hordoz magában. A kalandpark neve hallatán minden gyereknek és ifjúlelkű felnőttnek beindul a fantáziája. Mit ígér egy ilyen összerakható mobil kalandpark? Felejthetetlen, játékkal teli délutánokat, felhőtlen kacagást, kellemes fáradtságot, szórakoztató perceket és emlékezetes órákat.

Keressen minket bizalommal, és amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, többet is megtudhat a fából felépíthető mobil kalandparkunkról! Ezzel a termékkel, a póni lovagoltatás vagy a trambulin mellett garantáltan népszerű lesz a gyermekek, a családok körében, de akár szélesebb közönség érdeklődését is felkeltheti. Csak Önön múlik, mit hoz ki belőle!

Tel.:06/309-496-198 | 1186 Budapest, Margó Tivadar u.206. I.em./1.